servicii Something Borrowed

Inchiriere
Ai nevoie de un fotoliu clasic, o colivie romantica, un set de bomboniere sau o rama vintage pentru o ocazie speciala? Nu este nevoie sa bati tot orasul in cautarea lor – si sa cheltuiesti o mica avere pentru a le cumpara. Le poti inchiria de la Something Borrowed. Consulta sectiunea “colectie” pentru a vedea toate produsele din stoc. Nu iti pot garanta disponibilitatea lor la o anumita data, deci grabeste-te sa le rezervi din timp! Preturi la cerere.

Styling
Adori obiectele din colectia Something Borrowed, dar nu stii cum ai putea sa le integrezi in decoruri fabuloase? Lasa totul in seama mea! Astept cu nerabdare invitatii de a stiliza noi setup-uri – fie pentru evenimente, sedinte foto sau vitrinele magazinelor cochete. Tariful variaza in functie de complexitatea proiectului.

Transport
Sper ca intr-o buna zi sa am un minunat pick-up truck vintage cu care sa strabat tara in lung si lat ca sa onorez multitudinea de cereri pentru produsele si decorurile Something Borrowed. Pana atunci, insa, nu pot asigura livrarea produselor – dar te pot ajuta cu oferte de la colaboratorii mei (companii de curierat sau posesori de van-uri). Asta daca nu cumva ai posibilitatea sa ridici personal produsele de la depozitul Something Borrowed – aflat aici.┬áSau, daca esti din Bucuresti, iti pot preda personal produsele de dimensiuni reduse.