despreBine ai venit!

Something Borrowed este…
o colectie de obiecte de decor in adorabilul stil shabby-chic disponibile pentru inchiriere. Fie ca esti mireasa, event planner, fotograf, sau doar vrei sa organizezi un garden-party spectaculos la tine acasa, Something Borrowed te poate ajuta cu detaliile care sa faca diferenta: piese de mobilier cu un touch vintage, accesorii romantice si decoruri memorabile.

***

Povestea Something Borrowed…
a inceput odata cu organizarea propriei mele nunti.

Eu sunt Alina Popa, “the happy owner”.
De profesie publicitar – account manager riguros si pragmatic – la baza romantica si visatoare incurabila. Casatorita cu un sot minunat, Ghica Popa – realist convins in ciuda profesiei de director de creatie si artist. Echilibrul perfect. Pasiunea lui pentru arta si design a fost molipsitoare. El visa in copilarie sa faca decoruri de filme SF (a absolvit Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia scenografie) – eu visez in prezent sa fac decoruri pentru evenimente si photosession-uri de poveste.

Nunta a fost momentul in care pasiunea mea pentru décor a inceput sa se materializeze – transformandu-se, incetul cu incetul, intr-un fel de “second job”. La inceput am cautat sa inchiriez obiectele de care aveam nevoie pentru realizarea setup-urilor dorite (zone de lounge, lemonade & candy bars…), dar fara succes. Am constatat cu dezamagire ca majoritatea firmelor care inchiriaza obiecte decorative pentru evenimente se limiteaza la clasicele huse pentru scaune, esarfe, covor rosu… asa ca am inceput sa le achizitionez rand pe rand de la magazine de profil, din targuri vintage, de pe site-uri dedicate. Nu m-am oprit dupa nunta – am continuat sa cumpar obiecte de care ma indragosteam si pe care planuiam sa le folosesc in decorarea casei la care inca visez, un cottage englezesc desprins din revista Country Homes and Interiors. Cu timpul, s-au adunat multe – iar cortul de lemn pe care il construisem pentru nunta s-a transformat treptat in depozit. Intr-o zi am realizat ca in loc sa le depozitez fara un rost anume, as putea sa ofer spre inchiriere toate obiectele de décor colectionate, ca sa se bucure de ele si alte mirese – si nu numai. Deja cateva ma rugasera sa le dau “ceva de imprumut” pentru nunta lor – fie o colivie, o bomboniera sau un scaun.

Asa a luat nastere Something Borrowed.

Colectia se imbogateste in mod constant – sunt in permanenta cautare de noi obiecte fabuloase si nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sesiunile de “treasure hunting”.

Te invit sa revii cat mai des pentru noutati!